Gijs Nieuwint

Vanaf april 2019 werkt Gijs Nieuwint als project manager en medior consultant bij BLIX. Hij studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en deed een Master in Sustainable Energy Technology. Sinds 2011 heeft hij een speciale interesse in de technische kant van duurzame energie ontwikkeld, met een focus op wind- en zonne-energie.

De interesse van Gijs ligt op het vlak van het ontwikkelen en verbeteren van systemen waarin diverse vormen van techniek samenkomen. Tijdens de vijf jaar bij zijn vorige werkgever, marktleider in het onderhoud van goederenlocomotieven, was hij continu op zoek naar manieren om de totale footprint van transport te reduceren.

Gijs is in staat mensen, processen en resultaten te managen. Hij analyseert, bespreekt en verwerkt complexe informatie en presenteert deze op een duidelijke manier.

 “Bij BLIX heb ik de mogelijkheid mijn nieuwsgierigheid te blijven voeden en mijn sociale en analytische vaardigheden te combineren en in te zetten voor een versnelling van de broodnodige energietransitie.”